Dagen D...

...tillbringade jag med min underbara vän...

Vi åt ännu mera tårta, tjatade, spelade Fia med knuff o rastade lilla Teckla, Tekkla? Eller Tekla?? I will näver know! Bra vänner har man inte många av...Matts är en sån! Helt underbar. O nu har jag ju fått en ny bästa kompis, Teckla. Trodde jag skulle va lite rädd, har lite för stor respekt för hunder, när de ska va tvärtom. Men eftersom de är Matts hund så tevekar jag inte en sekund att gosa med henne. Frugan kunde tyvärr inte komma denna gången. Men vi hade de trevligt.

Todäj...


Nu drar jag fram den!!


Natti natti!

Oh no!


Dunk...


Jag vill...

 


...ändra om lite här hemma. Köpa nya kuddar o gardiner. Nya o nya...har inga gardiner alls just nu. Hela de här temat, lila temat har jag börjat på men de gled sakta o säkert över i fucia. Måla om fondväggen. Köpa en begagnad bänk av nåt slag o måla den vit. Är löjligt trött på mitt TV-skåp...sälja den kanske. Hyllorna har jag redan. Om jag köper min nya matta...mattorna, svart-vit randiga så skulle jag kunna tapetsera bordsskivan, den är ändå väldigt slite, i en svart-vit tapet. Hade var häftigt....nästan smällta in i golvet....hehe. Idéer o idéer!


...


Har upphängnings anordningen...men har fortf. en röd lykta sen i julas. Behövs bytas nu. Finns i min favorit affär i stan. *pik pik pik* Törngrens! En dag vill jag öppna en lika liten o proppfylld affär full med gott o blandat.

ZzzZZZzz...


...


...
Sov gott!


...


Kvällens...


...bygglov! Heja Mija! Underbart...med brist på...ord!


RUSTA


Boobs the babe...Men om inget blir bättre så har han iaf kommit på den perfekta ansiktslyftet...

RSS 2.0