Inget är omöjligt...Även om de känns så ibland. Älskar dessa hus...jag vll bara flytta in. Visserligen lite tråkigt utan fönster, vatten, värme och sånt där. Men inget är omöjligt.


Dagen i bilder....It's your mother fu**ing birthday!


"You are only young once
But you can stay immature indefinitely"

Grattis söstra min!! Älskar dig trots allt....konstigt va!? Längtar efter dig, fast du är gammal. 33? De skulle man inte kunna tro, minst 43 hade jag tippat i alla fall.

Före/EfterJag blir så avundsjuk på folk med bra idéer, fantasier och pengar att göra allt till verklighet. För de kostar allan att gå till en tapetserare och klä om en soffa!! Om inte hade jag klätt om en ärv röd soffa, men men! Vissa av oss får helt enkelt nöja oss med att se andra...suck...leva ut sina fantaser...hehe! Bitter? Näää!

En illa rolig TrögFattarFörening!
...


Eat! CHEW! BURP!


Skit också! Hittade ju baby kläder....jag får ju shoppa sånt nu. Till en liten kille....najs! Dessa också från Old Navy. Vi får se om inte Eat! Chew! Burp! i alla fall hamnar i shopping kassen.

...


Bara onsdag...

BARA ONSDAG?

Fick oväntat besök i eftermiddags av den blivande pappan Mattsonen och hans hund Tekla...

...

Va gjorde jag igår? Låg och tittade på antingen den blåa himlen eller de gröna gräset.


Ser ni den röda tråden? Inte jag heller;-) Varför inte skriva ett långt inlägg redan i rubriken? Vet inte va de skulle va bra för, men lite roligt. Om nu min kodmall inte är inställt på fel värde....kom jag på nu. Lite för sent kanske...vi får se.


Idag har vi fint väder Johanna! Men jag kan inte lova att de blir de den 11:e...


Purple...Skadad och Vår lilla hemlighet

 

Två böcker jag läst ut under samma kategori.


Skadad av Cathy Glass


"En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.
Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.
När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.

Cathy Glass, som egentligen heter något annat, har varit fosterförälder åt olika barn i mer än tjugo år. Hon har tre barn."

Vår lilla hemlighet av Tony Maguire

"Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far, gömde ett skräckscenario som nästan tog hennes liv.

När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till så att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.

Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Tvingad in i en värld av depression och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna bygga upp ett lyckligt liv för sig själv. På ett mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen historia om sin resa och sin triumf."

Hemska sanna berättelser. Man kan inte lägga dom ifrån sig. Ett måste att läsa, fast man ångrar sig efteråt, sånna bilder kan man inte radera.


Och idag...

...ska jag göra vad?

...


Be nice...


RSS 2.0