Glad...


You are...


Decoupage!


Idag, för två år sedan....


....slutade jag röka!

De ligger i luften...

 

 


Sköna hem


Födelsedagskort


Min hund är lila


Konstigt att jag gjorde ett Baby blue inlägg innan idag....hahaha!


Retro tapet!


...


...


790425


Dagens...


Audrey Hepburn


Att tolka sin katt rätt...

Va vill han säga med detta? Take me away from heeer! Eller har han insett att han bara inte kan få plats i small längre?

Ännu ett bevis på att han har lagt på sig lite....får inte ens plats i soffan!

Vill han tröst äta? Eller ser de bara varmt o skönt ut?

Åååhh....gullar han med soffan! hans nya kompis...eller är de bara hon (jag) som har väckt honom från en fin lur o nu är han PISSED OFF?

...


Seg...


...
Frog!
Kollar på Wipeout...

....o jag har en ny favorit, Hans Wiklund! Lille Bongo kallade han Bingo Rimér. O för nån vecka sedan sa han....om nån blond tjej: Ring nationalgardet o skjut kärringen! Hahahah! Min favorit!

You have my heart...


Ditt lilla rivjärn...Ett litet o ett stort riväjärn som ska likna Eiffeltornet... O vad kostar dom? Var hittar jag dom igen?? Bra fråga! Nu ska jag på skattjakt!!

God natt!


En känsla...
Idag är en...


God natt!


Detaljer...


...


LOSA!


Ser ni den rosa tråden?
(Orchidaceae)Om jag ändå hade tålamod o lust att ta hand om en orkide. När jag väl har fått den att blomma så dör den lika snabbt. O kvar har jag bara en brun pinne. Så därför har jag sett plast orkidéer på Blosterlandet! Så va de problemet löst. Behöver lite växter inomhus....har bara ormhassel. En pinne...hehe!

Happiness!


Den här...

...gillar jag verkligen! En blomma....thats it!De är vår...

...jag började tänka på hur många som gifter sig nu eller kommer gifta sig i Maj. Då halkade jag in på lite bröllpsrelaterade sajter. O vips hittade jag dessa vackra buketter! Inga jag själv hade valt men jag gillade att dom två sista hade orkideer i några! Gillar dom lilla, enkelt.

Jag ska inte gifta mig...än. På ett tag, år.

Med denna...

....reklam snutt säger jag god natt!!

Hahahah!

Finns inte...

...så roliga hus i Sverige. Då får man verkligen jaga o vara beredd att betala skjortan!

...

O här vill jag sitta o läsa en bok eller 4567, efter att tagit ett topp. De kan jag göra eftersom de här lilla huset ligger preeeecis vid havet! Drömma få man la!


Dagens tema:

Hus/Verandor(?)

Va? När? Va?  Ursäkta jag bara svimmade en stund! Hur vackert är de inte?

Till er alla, en riktigt...


Come closer sweet release...


Har en...


....skänk i köket o ett linneskåp i sovrummet som jag vill göra så här med.... Fast mer turkos blå färg ska jag nog ha. De bestämmer jag mig nog när jag står i färghandeln. Har lite abstinens att måla nåt....va ett tag sen nu!

Tittut!!


Vart kom den här lilla filuren ifrån?? Sparar alltid en massa bilder på datan efter att surfat runt o kollat lite....men denna kommer jag inte ihåg vart jag hittade den. Hello!! Funkar ju med dagen tema iaf! Vet att de e en snigel....men va fyller den för funktion? Är de bara en prydnad? Mystiskt!! Hehe...

...


Till altanen...Min uteplats går i kitschens tecken... Mkt färg o tokiga saker. Började förra sommaren, men har inte kommit så långt. Visst är grodorna söta? Hittade dom på Jotex. Hittade nån liknande i en billig affär i stan....kommer jag kanske börja samla? Är dom så här söta....så varför inte!

...


I (heart) NYJa snart landar moster Pia i New York med vänner....om en timma mer exakt, tror jag! Va meningen att Caroline skulle möta dom vid hotellet. Men nu är dom på väg till flygplatsen för att överraska dom. O imorgon så anländer mina kusiner, en på morronen o en på kvällen. En av dom ska stanna längre i NY än Pia, deras mamma alltså. Härligt! De e ju så förbannat kul för Caroline o Vincent att nån i familjen kommer o ser hur dom har de. MEN! Jag kan inte låta bli att bli avis...de höt till. Men jag tänker bara på den dagen jag kan åka till henne...de e ju inte USA som lockar, bara Carro! Har ju vart där en gång för lääääängesen med våran andra syster Malin. De e över 10 år sedan nu...oj! Tiden går fort! När jag kan, ska jag sälja ALLT åka över o stanna så länge lagen tillåter.... Seriöst! Lämnar över Bobbo till päronen, hyr ut lägenheten i andra hand o drar! Jag menar de!! Så håll i dig Carro!! Snart kommer jag....om 1-2 år!! Hahaha!

Tips...nån??Har en vän som fyller år i slutet av April. De blir hans 30 års dag! Men vad ska jag ge honom? Nån som har några tips? En sån här stol hade inte vart helt fel...men min budget är inte den största. Tanken som räknas kanske...hehe!

Lite snyggt till datan...


Te tajm!


Vilken bra...

...idé!! Vill oxå bo under en bro...eehh!!Här kommer fler väggdekorationer...Jag skulle kunna göra ett eiffeltorn hemma, fast på en canvastavla...de ska la inte  va så svårt!?Oj! Va snyggt med rött!Eller e första bilden från en del av Eiffeltornet??

Gult som i sommar!


Home!

www.somethingshidinginhere.typepad.com

"- Håll för öronen, för nu kommer...


...


RSS 2.0