www.maleributiken.se






Har totalt glömt att lägga ut bilderna på tapetproverna jag köpte på Måleributiken. De så billig så jag har beställt ett gäng till! Från höger: 1. Ska va mörklila, men ser mer mörkblå ut. Med mönster i sammet. Tyvär hade jag ingen nytta av den, så jag har klätt en pärm med den. 2. Lila med mjukt mönster, tyvärr e inte mönstret så snyggt, men den kommer att finna sin plats till slut. 3. Fint mönster, mer hot pink än va som syns på bilden. 4. Underbar pistagegrön med blankt mönster. 5. Grå-Beige, med blankt mönster den eller... 6. ...ska bli två tavlor till mina föräldras sovrum. 7. Min favorit. Ska bli en lampskärm till sovrummet. Babyblå med runda stjärnor i beige o ljusbrun. Fiiiin!

Kommentarer
Postat av: Ia

Aj..........sa fint! Vill ha vill ha vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

2009-02-20 @ 18:56:03
URL: http://swedecaroline.blogspot.com
Postat av: Ia

Varfor kallar du dig inte Miss Bitch????????hehehehe!

2009-02-20 @ 21:03:38
URL: http://swedecaroline.blogspot.com
Postat av: Åsa

Super fina. Ska du tapetsera själv??? Inget för ohändiga mej... Trevlig helg!!!

2009-02-20 @ 21:27:29
URL: http://asa-s.blogspot.com
Postat av: Emma

Why don't I?? HMmmm....känns lite för mkt attityd i de namnet. Miss Nils e ju roligt...tycker jag=)Vilken tycker du bäst om? Så jag vet....kanske kommer en bit, 1 gånger 1 cm, på posten;)



Åsa: Jag kommer inte tapetsera nån vägg iaf, har bara gjort de en gång i mitt liv. O då va de bara en våd (heter de la?), i ett hörn, med mamma, snett...hahaha. Klädde in en pärm, funkade bra med trälim. Men den tapeten va tjock...vi får se va som händer. Gooo helg på er!!

2009-02-21 @ 11:35:26
URL: http://missnils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0