I'm engaged!!!Jag är förlovad till de här ufot! Mitt ufo! Vi slog till på Julafton...kunde inte fått en bättre julklapp. kanske förstörde bilderna med kluddet bakom. Men jag är ju crazy in löve. Hehe... Eller så är de bara så att jag har fått igång photoshop igen.


Kommentarer
Postat av: Alicia

Fy vad roligt! :D Massa grattis till dig, och er :DSvar: haha, nej kanske inte världens roligaste ämne om man säger så ;) men för oss är det ju ett relevant ämne eftersom det påverkar oss så mycket :/ Jo, någonstans tror jag ändå att det måste vara att kvävas man egentligen är rädd för om man har en spyfobi (eller i alla fall jag). För anledningen till att man är så paniskt rädd är ju att den lilla reptilhjärnan har kopplat att spy till livsfara (vilket det inte är, men som hela våra sinnen och kroppar då tror), och för att reptilhjärnan ska koppla det till livsfara så borde det ju ha haft samband med känslan av att man kanske kvävs? Det är i alla fall min teori :P

hihi, märker att du inte vill skriva att det var spydde du gjorde utan skriver att du "gjorde det där" :P känner igen mig så otroligt mycket i det! alltså att inte vilja skriva ut orden. jag fick träna skitmycket innan jag vågade säga/skriva orden spy och kräkas. Nu kan jag ju skriva och säga dem, men det tar fortfarande emot lite ibland..

2011-01-08 @ 21:24:00
URL: http://attlevamedoro.blogg.se/
Postat av: Alicia

Svar: Haha,va? "lägga en pizza"? Vad gör man då? :P

2011-01-09 @ 14:55:51
URL: http://attlevamedoro.blogg.se/
Postat av: Alicia

Svar: hahah ofta, nej de uttrycken har jag inte hört! XD

2011-01-09 @ 23:51:47
URL: http://attlevamedoro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0